Campers welkom op De Blauwe Haan in Drenthe

Een fantastische kampeervakantie beleven beleven met uw camper in Drenthe?
Ontdek de mogelijkheden op natuurcamping De Blauwe Haan in Uffelte. 

Camper natuurcamping De Blauwe Haan in Drenthe

Camperplaatsen De Blauwe Haan

Op onze autovrije camping kun je kamperen met je eigen camper op elk gewenst kampeerveld. Elke kampeerplaats is ruim opgezet en zo ingericht dat je kunt genieten van voldoende privacy.

Vakantie vieren met de camper

Of je nu op zoek bent naar een camping voor de kinderen of juist een rustige camping: wij kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Wij beschikken over diverse kampeervelden voor verschillende doelgroepen. En naast de luxe en uitstekende faciliteiten geniet je van de veelzijdige omgeving. Vier je vakantie op kampeerterrein De Blauwe Haan in Drenthe en ervaar het zelf!

Faciliteiten
Activiteiten natuurcamping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Uitstekende faciliteiten

Camping met uitstekende faciliteiten voor campers Op onze camping mag je als campinggast met uw camper gebruik maken van al onze uitstekende faciliteiten, waaronder het sanitairgebouw en de vele speelvoorzieningen voor kinderen.

Wil je in de omliggende natuur lekker fietsen, maar heb je geen fiets mee? Dat is geen probleem, want op onze campercamping kun je gewoon fietsen huren. Dat is nog eens service en gastvrijheid zoals het hoort.

Natuurcamping De Blauwe Haan Drenthe

Perfecte locatie

Wil je verblijven en overnachten op een camperplaats in Drenthe. En dat op een perfecte locatie? Kampeerterrein De Blauwe Haan ligt nabij uitvalswegen en is omringd door schitterende natuur. De ideale locatie voor zowel een langdurige vakantie of een kort verblijf.

Kampeerterrein de Blauwe Haan ligt op 3 minuten rijafstand van de rijksweg N371 tussen Assen en Meppel. Binnen 15 minuten rijden ben je al bij de afslag Dwingeloo van de A28. Terwijl je bij ons logeert, ervaar je niets anders dan rust.

Omgeving

Eindeloze mogelijkheden voor een dagje uit

Eindeloze mogelijkheden voor een dagje eropuit Ook brengt kamperen op een camperplaats op onze camping in Drenthe eindeloze mogelijkheden met zich mee. Wanneer je voor een lange tijd met uw camper op Kampeerterrein de Blauwe Haan verblijft, kun je overdag alle kanten op voor een gezellig dagje uit.

Veel bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Denk hierbij aan de bekende Hunebedden, de Schaapskooi en het Dierenpark in Emmen. Daarnaast liggen in de buurt ook een aantal prachtige wandel- en fietsroutes die zeker de moeite waard zijn!

Dagjes uit