Camping met binnenspeeltuin

Vier vakantie op de leukste camping met binnenspeeltuin!

Binnenspeeltuin Camping De Blauwe Haan Uffelte

Binnenspeeltuin en klimmuur

De binnenspeeltuin op Camping de Blauwe Haan is niet zomaar een binnenspeeltuin! Kinderen kunnen spelen met zand, klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen of glijden van de glijbaan.

Uitgespeeld in de binnenspeeltuin? Speel dan een gezelschapsspel in 'De Huiskamer' of een spel op een van de speeltafels. Vervelen is geen optie op onze camping met binnenspeeltuin.

Of moeten we zeggen speeltuinen? Er is namelijk nog veel meer...

Faciliteiten
Binnenspeeltuin Natuurcamping De Blauwe Haan Drenthe

Camping met binnenspeeltuin en klimmuur

Klimmen op een speeltoestel op onze camping met binnenspeeltuin is leuk, maar voor oudere kinderen hebben wij iets veel leukers: een klimmuur!

Kinderen kunnen door gebruik te maken van de gekleurde grepen naar boven klimmen. We hebben het wel uitdagend gemaakt, op sommige plekken loopt de muur namelijk niet helemaal recht. Vallen doet geen pijn, de grond is uiteraard voorzien van hele dikke matten.

Mooi weer? Kom mee naar buiten!

Als het even wat minder mooi weer is, biedt de binnenspeeltuin op de camping uitkomst. Maar zodra het mooi weer wordt kunnen de kinderen ook onze andere speeltuinen ontdekken. Bijvoorbeeld de grote waterspeelplaats, centrale speeltuin of het kinderzwembad op de camping.

Wist je trouwens dat op de meeste kampeervelden ook speeltoestellen staan voor de kleine kinderen? Zo kunnen ze veilig spelen onder uw toeziend oog.

Kortom, Camping de Blauwe Haan is de leukste camping met binnenspeeltuin!

Natuurcamping De Blauwe Haan

Eigenzinnig eigenwijs