nl

Vier vakantie in de bijzondere accommodaties op De Blauwe Haan

Ontspannen gaat vaak het beste als u even in een totaal andere omgeving bent. U heeft dan veel minder last van de dagelijkse beslommeringen en de huiselijke sleur. De Blauwe Haan heeft nu twee prachtige vakantieverblijven waar u bijzonder kunt overnachten en helemaal geen last meer heeft van stress van thuis!

Bijzonder overnachten in het Fallen House

bijzonder overnachtenBijzondere accommodatie het Fallen House een echte aanrader! Dit kunstzinnige, omgevallen huis laat u geloven dat alles in het huis schuin is maar uiteraard is dit allemaal optisch bedrag. Een van de hoogtepunten van deze luxe, bijzondere accommodatie is de infraroodsauna en de buiten jacuzzi. Hier kunt u na een lange wandel- of fietstocht de spieren tot rust laten komen of gewoon even heerlijk genieten. Het bijzonder overnachten zit hem in de comfortabele inrichting, de kunstzinnige accessoires en de absolute luxe die het Fallen House u biedt.

Bijzonder overnachten in het Hidden House

bijzonder overnachtenEen van de bijzondere accommodaties is het Hidden House. Deze bijzondere accommodatie, gebaseerd op een Drentse plaggenhut, is van alle luxe voorzien zoals een complete thuisbioscoop. Alhoewel u het op het eerste gezicht niet zou zeggen, is het Hidden House verbazingwekkend ruim. Een groot gedeelte van de accommodatie bevindt zich namelijk onder de grond. Dit betekent echter niet dat het een donker verblijf is. Integendeel, doordat het Hidden House een waar architectonisch hoogstandje is, zijn alle ruimtes mooi verlicht en ervaart u absoluut geen opgesloten gevoel. Het is de perfecte plaats om bijzonder te overnachten en u te laten verwennen door alle luxe.