nl

Bijzonder overnachten in Drenthe

Wilt u een keer echt bijzonder en origineel overnachten in Drenthe? Reserveer dan een originele accommodatie bij Kampeerterrein de Blauwe Haan in Uffelte. Midden in de bossen van Uffelte staan een paar bijzondere accommodaties. Wat dacht u van een omgevallen huis of een luxe plaggenhut met thuisbioscoop? Of misschien toch liever een safaritent? Bij Kampeerterrein de Blauwe Haan is het allemaal mogelijk om bijzonder te overnachten, een unieke beleving!

Onze bijzondere overnachtingsmogelijkheden

 
 

Zeer bijzonder overnachten in het Fallen House

bijzonder overnachtenIn het Fallen House lijkt het alsof alles schuin staat. Optisch bedrog of staat het nu echt schuin? De bijzondere accommodatie is zeer luxe ingericht. Zo beschikt het Fallen House over een privé wellness met sauna en maar liefst 2 jacuzzi's, binnen én buiten. In de omgeving van Uffelte zijn de meeste sterren te zien als het donker is, dus onder het genot van een drankje in de jacuzzi en kunt u genieten onder de schitterende sterrenhemel.

Bijzonder luxe overnachten in een plaggenhut

bijzonder overnachtenWanneer u aan komt rijden bij het Hidden House ziet u een knusse plaggenhut verscholen in de bossen. Is dit een zeer luxe vakantiehuis? Bij binnenkomst zal het u verbazen! Onder de plaggenhut ligt de accommodatie verscholen, compleet met openhaard, thuisbioscoop en luxe boxspringbedden. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken. En de beleving? Die is zeker bijzonder, de combinatie tussen luxe en nostalgie is uniek! Het Hidden House geeft een nieuwe invulling aan echt bijzonder overnachten.

Origineel overnachten? Huur een safaritent in Drenthe

safaritent huren Een safaritent doet denken aan de jungle, een tent in de bossen waar u de omgeving kunt verkennen. En die omgeving is Drenthe! Kampeerterrein de Blauwe Haan maakt het mogelijk te overnachten in een safaritent voor 6 personen. De safaritent is luxe en compleet ingericht met keuken en comfortabele banken.De safaritent is voorzien van een eigen toilet, maar voor een douche kunt u terecht in het sanitair gebouw. Ook het sanitair gebouw is bijzonder, van buiten een oude schuur, maar van binnen... heel veel luxe!