Puur genieten in Drenthe

Kom jij de dag plukken? Kampeerterrein De Blauwe Haan en Natuurkampeerterrein De Groene Hen zijn anders dan anders. Vooral eigenzinnig! Je vindt rust, ruimte en natuur. Ontdek samen de mooiste plekjes, hier mag je vies worden en vind je gezelligheid. Wij doen er alles aan om circulair te ondernemen en geven jou de gelegenheid om bij ons circulair te komen recreëren. Laat je inspireren door het bijzondere sanitairgebouw dat is gebouwd met zoveel mogelijk restanten. Gebruik de kruiden in de kruidentuin en doe mee met leuke activiteiten waarbij je echt samen bent. Tip! Laat de telefoon en tablet lekker in de auto liggen en geniet van de natuurlijke rust.

Dat echte Drentse ‘vrije’ gevoel beleven? We nodigen je graag uit om te komen logeren. Tot ziens in Uffelte!

Henk Eissens en Janneke van den Engel-Eissens, 
trouwe familie en medewerkers

Camperplaats natuurcamping De Blauwe Haan

Camperplaatsen De Blauwe Haan

Op onze autovrije camping kun je kamperen met je eigen camper op elk gewenst kampeerveld. Elke kampeerplaats is ruim opgezet en zo ingericht dat je kunt genieten van voldoende privacy.

Zoek & Boek

Vakantie vieren met de camper

Of je nu op zoek bent naar een camping voor de kinderen of juist een rustige camping: wij kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Wij beschikken over diverse kampeervelden voor verschillende doelgroepen. En naast de luxe en uitstekende faciliteiten geniet je van de veelzijdige omgeving. Vier je vakantie op kampeerterrein De Blauwe Haan in Drenthe en ervaar het zelf!

Faciliteiten

Eén met de natuur